Over ons

Het Gevangenismuseum in Veenhuizen organiseert op zaterdag 30 september de grote Bajesdag. Bezoekers kunnen dan ervaren wat er gebeurt als je de wet overtreedt; van politieonderzoek tot rechtszaak, van detentie tot vrijlating én daarna…

Bekogel de gevangenis-ME, maak een rondrit in een echte cellenbus, laat je besnuffelen door een drugshond, woon een echte rechtszaak bij of neem een kijkje in een echte gevangenis. En natuurlijk kun je ook rondkijken in het museum.

Wist je dat gedetineerden van alles produceren in de gevangenis? Exclusief voor de Bajesdag opent het Arbeidscomplex van gevangenis Esserheem de deuren. Leer alles over leven en werken achter de tralies.

Een boeiend dagje uit voor het hele gezin! Durf jij het aan?

Prijs

Volwassenen: €5,00 Kinderen €2,50 Museumkaart*: Gratis
VriendenLoterij VIP-KAART*: Gratis * Vriendenpas; Museumkaart en Vrienden Loterij VIP-KAART kunnen niet van de telefoon gescand worden.

>>> Meer informatie en direct reserveren van tickets

Prijzen

  • € 5,00 Volwassenen: €5,00 Kinderen €2,50 Museumkaart*: Gratis VriendenLoterij VIP-KAART*: Gratis * Vriendenpas; Museumkaart en Vrienden Loterij VIP-KAART kunnen niet van de telefoon gescand worden.

Wanneer

  • Zaterdag 30 september 2023 10.00 - 17.00 uur