Groepen

Ook met een groep kun je de Koloniën van Weldadigheid goed bezoeken. Maak je klaar voor een leuk én leerzaam uitje. Of je nu met collega's, een klas, je vrienden of je familie bent.

 

Zakelijk

Leerzaam én leuk uitje met je collega's? Speciaal voor overheden en organisaties actief op het sociaal domein is er een 2-daagse inspiratiereis naar de Koloniën van Weldadigheid. Ook voor de agrarische sector kunnen we een mooie reis maken!

Zakelijke inspiratiereizen

Educatie

Dit gaat zeker weten indruk maken. Kinderen leren de geschiedenis van de Koloniën van Weldadigheid, hoe zwaar het leven destijds was en wat voor invloed deze periode op de rest van de geschiedenis heeft gehad. Uiteraard op een leuke en leerzame manier!

Schoolreizen

Familie & vrienden

Leuke en leerzame dag op pad met familie of vrienden? Frederiksoord en Veenhuizen hebben beide een bezoekerscentrum vanuit waar jij goed voorbereid het gebied kunt ontdekken. 

Familieuitjes

Nachtje blijven?

Kom je met familie of vrienden en wil je zelf een hotel, huisje of andere overnachtingsmogelijkheid regelen? Bekijk hier alle mogelijkheden in de Kolonieën van Weldadigheid!